Кабачки з рисом і гречкою
- Кабачок 1 кг
- Сметана 0.5 л
- Сіль
- Перець
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Крупа гречана 0.5 скл.
- Яйце 2 шт.
Начинка рисова.
Відварити рис, на сковороді обсмажити цибулю з морквою. До звареного рису додати цибулю з морквою, перемішати.
Начинка гречана.
Відварити гречку. Попередньо зварені круто яйця нарізати кубиками, змішати з гречкою.
Нарізати кабачки на 3-4 частини, все залежить від довжини кабачка, приблизно шириною 6 см. Акуратно ложкою вийняти серцевину так, щоб залишилося дно, товщиною до 0,5 мм. Фарширувати кабачки різними начинками, скласти в каструлю вертикально. Сметану розвести окропом, додати сіль, перець за смаком. Залити кабачки так, щоб соус покрив їх. Довести до кипіння, потім на маленькому вогні тушкувати до готовності. Якщо кабачок став м'яким, значить страва готова.
www.recepti.biz.uaПоставка тортов! Напрямую от производителя! Низкие цены! Быстро! Выгодно
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты без выпечки. Кухонные Принадлежности.
Рецепты начинок пиццы здесь
Мультиварка Philips - рецепты в пост. Рецепты Для Мультиварки.
Кексы в магазине Rozetka: рецепт кекс столичный.
Праздничные новогодние блюда с фотоПраздничное агентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter