Кабачки з помідорами, запечeні під сиром
682
інгредієнти:
- Кабачки 4 шт.
- Помідори 3 шт.
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Перець
- Часник 3 зуб.
- Олія соняшникова
Кабачки почистити, порізати на язички, посолити і залишити на 20 хвилин. Промити, просушити, обваляти в борошні й обсмажити. Скласти в посуд в якому запікати шарами: кабачок, помідор (півкільцями), кабачок, всі шари змастити часником (видавити і перемішати з водою). Засипати сиром і запекти.
Карамель конфеты шоколад. Конфета карамель.
Салат з твердим сиром ковбасоюСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат радичио рецепты. Рецепт похудения в одной капсуле.
Крем для торта для украшения в домашнихКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Рецепты макового торта. Маковый торт рецептура.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі