Кабачки з кунжутом "Прозорі"
- Кабачок 1 шт.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Мед рідкий 0.5 ч.л.
- Лайм 0.5 шт.
- Часник 1 зуб.
- Сіль (за смаком)
- Білий перець (за смаком)
- Кунжут 1 ст.л.
- Оливкова олія (для смаження)
Кабачок вимити, нарізати за допомогою картоплечистки дуже тонкими, довгими скибочками.
Замаринувати в суміші гірчиці, меду, видавленого часнику, солі, перцю і соку лайма (можна використовувати лимон).
Смажити можна відразу. Кабачки настільки тонкі, практично прозорі, що "вберуть" маринад буквально за хвилини. На розігріту сковороду наливаємо оливкову олію (можна рослинну без запаху). Олії потрібно зовсім небагато, на одну порцію 0,5 чайної ложки.
Викладаємо кабачки разом з маринадом. Смажимо кілька хвилин на великому вогні до випаровування рідини.
Посипаємо кунжутом і обсмажуємо ще дві хвилини.
Салат с копченым мясом рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат из моря продуктовМясных, фруктовых и экзотических салатов
Готовим со вкусом - салаты с морепродуктов рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты простых салатов: рецепты вкусных салатов.
Домашний майонез миксером видеоКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter