Кабачки з грибами та перцем
- Кабачок 2 шт.
- Гриби (гливи або печериці) 400 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський (червоний) 5 шт.
- Часник 5 зуб.
- Соус (гранатовий) 3 ст.л.
Очистити цибулю і нашаткувати півкільцями.
Гриби нарізати не сильно дрібно.
Обсмажити цибулю з грибами до випаровування рідини.
Викласти гриби в окремий посуд.
Кабачки нарізати чверть кільцями, болгарський перець не сильно дрібно.
Обсмажити окремо від грибів.
Можна прикрити кришкою, щоб злегка протушкувалися.
Нарізати зелень кропу і петрушки, подрібнити часник.
До кабачків з перцем додати гриби, часник, гранатовий соус, перець чорний мелений за смаком і зелень.
Перемішати і на повільному вогні залишити на хвилину.
Еклери рецепти з фото пошагово с мясомЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Рецепт кексы столичные. Кулинарные рецепты кекс столичный.
Скороварки для приготовления каши: пляцки рецепти фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Рецепты салатыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
авокадо яйцо салат фото рецепт
Польская кухня бигос рецептПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter