Кабачки з грибами
- Кабачок 3 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Печериці 150 г
- Яйце 3 шт.
- Сир 150 г
- Олія соняшникова
- Сухарі панірувальні
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Рис відварити, відкинути на сито, щоб стекла рідина. Гриби почистити, обтерти і нарізати кубиками. Цибулину очистити, нарізати півкільцями і обсмажити разом з грибами в невеликій кількості соняшникової олії.
Сир натерти на тертці. Кабачок вимити, обсушити і нарізати широкими кільцями. Акуратно видалити серцевину.
Збити яйце. Сухарі змішати з сіллю. Кожне кільце спочатку вмочити в яйце, потім обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в олії. Викласти на паперовий рушник.
Відварений рис змішати зі смаженими грибами. Додати половину тертого сиру і 2 яйця. Все ретельно змішати до отримання однорідної маси.
Кільця кабачка розкласти на вистелене пергаментом деко, заповнити начинкою, зверху посипати сиром і поставити в нагріту духовку. Запікати 20 хвилин при 200 градусах.
Рецепты рождественской выпечкиВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Украинская кухня доставка на домукраинская кухня доставка
Мультиварка Philips - рецепти з фото. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепты салатов на любой вкус - салати з копченою куркою. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Выпечка рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Рецепти гарячих страв на новий ркрецепти гарячих страв
www.recepti.biz.ua салаты вкусные рецепты
Салатики рецепты новинкиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепт турецкие пироги со шпинатом тонкие. Грибной пирог со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter