Кабачки з грибами
- Гриби
- Кабачок
- Борошно
- Сіль
- Олія рослинна 100 г
- Сметана 1 ст.л.
Відварені гриби дрібно порізати (можна пропустити через м'ясорубку з великим ножем) і обсмажити в олії з додаванням 1 ст. л. сметани.
Кабачок нарізати кубиками і обваляти в борошні, надлишки борошна струсити і покласти кабачок на розігріту сковороду - обсмажити до рум'яних скоринок і до готовності - посолити за пару хвилин до готовності. При обсмажуванні кришкою не закривати щоб кабачок не розкис.
Усe з'єднати і прикрасити зеленню.
Модные рецепты салатов, Новинки www.recepti.biz.ua
ТутРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты. торт медовик www.recepti.biz.ua
Рецепт маргариты пиццыРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
recepti.biz.ua салат из редьки рецепт
Маскарпоне в домашних условиях рецептымаскарпоне в домашних условиях
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter