Кабачки з фаршем
- Кабачки (великі) 3 шт.
- Фарш м´ясний 500 г
- Хліб білий (батон) 200 г
- Молоко 5 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 150 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Кабачки помити, нарізати на брусочки висотою 5-7 см. Видалити м'якоть з середини, щоб вийшли стаканчики. (Дуже великі кабачки бажано очистити від шкірки).
Хліб замочити в молоці. Фарш посолити, поперчити і змішати з хлібом і дрібно нарізаною цибулею. Вбити яйце, всe перемішати.
Сир натерти на крупній тeртці.
Стаканчики ставимо на глибоке деко, наповнюємо їх начинкою. Зверху посипаємо сиром. У деко наливаємо трохи води або бульйону.
Запікати 40 хвилин у духовці, попередньо нагрітій до 200 градусів. Готові кабачки за бажанням можна змастити майонезом і прикрасити зеленню.
Рецепты Для Мультиварки - бите скло десерт рецепт.
Рецепты Десертов: французские десерты рецепты. Рецепты Для Мультиварки.
Вкусный пирог из тыквы рецептыРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Рецепты с фото - салат французский рецепт с фото. Диета: рецепты для похудения.
Мастики и кремы для украшения тортов. Рецепт крема для украшения торта.
Домашняя кулинария на любой вкус - сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter