Кабачки в клярі
646
інгредієнти:
- Кабачoк 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Гірчиця (готова) 1.5 ч.л.
- Борошно 3 ст.л.
- Майонез
- Волоський горіх
- Часник
Кабачок крупненький і м'ясистий очистити від шкірки і порізати напівкільцями, обсмажити на гарячій олії, не засмажуючи, потім викласти, посолити і охолодити.
Зробити кляр з борошна, яєць і гірчиці, остиглі шматочки умочати в кляр і на гарячу сковорідку. До столу подавати з соусом (із майонезу, часнику і дрібно роздавлених волоських горіхів).
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Праздничные рецепты.
Производство и продажа лодок РИБ - риба смажена фото.
Кулинарные сайты в контактеКулинарно-домашний сайт
www.recepti.biz.uaПирог В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
ЗдесьКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі