Кабачки у вершковому соусі
- М’ясo (карбонад, корейка, бекон) 250 г
- Кетчуп 3 ст.л.
- Вершки 200 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Сир плавлений
Кабачки помити, почистити, видалити насіння і порізати невеликими кубиками.
М'ясо порізати соломкою.
Зробити соус.
Змішати вершки, яйця, сир, кетчуп, сіль.
Форму для запікання змастити олією (кілька крапельок), викласти у форму, на кабачки покласти м'ясо. Залити соусом.
Запікати в попередньо нагрітій духовці 40-50 хвилин до готовності кабачків, при температурі 230 градусів (перевірити м'якість ножем) до золотавої скоринки.
Можна зверху посипати тeртим сиром.
Картинки Спартак Москва. Спартак картинки фото.
recepti.biz А ты пробовал настоящий буржуйский салат с Курицей, ананасами и Курицей
Как приготовить летний салат - салаты с морепродуктов рецепты. Осетинские пироги на заказ.
recepti.biz Праздничное агентство. Праздничная компания
Рецепт домашнего печенья на смальцеКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Чанахи рецепт с грибами в мультиваркеПраздничные рецепты. Меню на праздник. Читай на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter