Кабачки тушковані у засмажці-соусі
- Кабачoк 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Часник 5 зуб.
- Морква 3 шт.
- Сметана 200 г
- Спеції
- Помідори 5 шт.
Нарізаємо кабачки кільцями або половинками, але не тонко, обсмажуємо швидко до напівготовності на середньому вогні, не солимо.
У цей час на іншій сковороді обсмажуємо цибулю кубиками, потім додаємо тeрту моркву, тушкуємо, додаємо протeрті помідори, тушкуємо і в кінці заливаємо сметану, даємо закипіти, солимо, перчимо. Вся ця засмажка-соус повинна бути густа, не водяниста. Складаємо в каструльку або форму, і розкладаємо шар кабачків, ось тепер солимо і перчимо їх, видавлюємо часник, знову повторюємо в тому ж порядку, поки не закінчаться кабачки, і потім заливаємо засмажкою, ставимо на повільний вогонь і тушкуємо 25 хвилин.
Рецепты приготовления блюд: салати рецепти з фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Пицца начинки. Начинка пиццы.
Рецепты новогодних праздничных блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Салат морепродукты рецепт.
Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта здесь
Яблочный штрудель из лаваша на сковородеяблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter