Кабачки тушковані у засмажці-соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1022 Кабачки тушковані у засмажці-соусі
Фото - Кабачки тушковані у засмажці-соусі
інгредієнти:
  • Кабачoк 8 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Морква 3 шт.
  • Сметана 200 г
  • Спеції
  • Помідори 5 шт.

Кабачки тушeнние в заливанні-соусі інгредієнти Кабачки тушeнние в заливанні-соусі

фото Кабачки тушeнние в заливанні-соусі Кабачки тушeнние в заливанні-соусі Кабачoк

Кабачки тушeнние в заливанні-соусі Цибуля ріпчаста

 

 

 

Нарізаємо кабачки кільцями або половинками, але не тонко, обсмажуємо швидко до напівготовності на середньому вогні, не солимо.

У цей час на іншій сковороді обсмажуємо цибулю кубиками, потім додаємо тeрту моркву, тушкуємо, додаємо протeрті помідори, тушкуємо і в кінці заливаємо сметану, даємо закипіти, солимо, перчимо. Вся ця засмажка-соус повинна бути густа, не водяниста. Складаємо в каструльку або форму, і розкладаємо шар кабачків, ось тепер солимо і перчимо їх, видавлюємо часник, знову повторюємо в тому ж порядку, поки не закінчаться кабачки, і потім заливаємо засмажкою, ставимо на повільний вогонь і тушкуємо 25 хвилин. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рецепты приготовления блюд: салати рецепти з фото. Рецепты салатов на любой вкус.

Пицца начинки. Начинка пиццы.

Рецепты новогодних праздничных блюдИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты салаты из коктейля морепродуктов. Салат морепродукты рецепт.

Пошаговый фото рецепт шоколадно-ягодного торта здесь

Яблочный штрудель из лаваша на сковородеяблочный штрудель