Кабачки по-корейськи

ДРУГІ СТРАВИ
762 Кабачки по-корейськи
Фото - Кабачки по-корейськи
інгредієнти:
  • Кабачок 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Перець болгарський 0.5 шт.
  • Помідор 1 шт.
  • Коріандр 1 ч.л.
  • Глутамат натрію 1.5 ч.л.
  • Оцет 2 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Цибуля зелена
  • Часник 3 зуб.

Молоді кабачки нарізати півкільцями. Відварити в киплячій воді приблизно 3 хвилини. Відкинути на дуршлак. На олії без запаху спасерувати нарізану брусочками моркву, цибулю, порізану півкільцями. Залити киплячою олією кабачки. Посолити, додати глутамат натрію, коріандр, товчений часник, порізаний смужками болгарський перець, помідор - часточками, додати оцет. Перемішати, додати пір'я зеленої цибулі. Як охолоне - у холодильник хвилин на 30.

Салаты новинки рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

пирог из тыквы

Кулинарные сайты форумыКопилка кулинарных рецептов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter