Кабачки по-корейськи
773
інгредієнти:
- Кабачок 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Помідор 1 шт.
- Коріандр 1 ч.л.
- Глутамат натрію 1.5 ч.л.
- Оцет 2 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Цибуля зелена
- Часник 3 зуб.
Молоді кабачки нарізати півкільцями. Відварити в киплячій воді приблизно 3 хвилини. Відкинути на дуршлак. На олії без запаху спасерувати нарізану брусочками моркву, цибулю, порізану півкільцями. Залити киплячою олією кабачки. Посолити, додати глутамат натрію, коріандр, товчений часник, порізаний смужками болгарський перець, помідор - часточками, додати оцет. Перемішати, додати пір'я зеленої цибулі. Як охолоне - у холодильник хвилин на 30.
Салаты новинки рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные сайты форумыКопилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі