Кабачки, підсмажені з яйцем

ДРУГІ СТРАВИ
643 Кабачки, підсмажені з яйцем
Фото - Кабачки, підсмажені з яйцем
інгредієнти:
  • Кабачок
  • Цибуля ріпчаста
  • Яйце куряче
  • Молоко
  • Масло вершкове
  • Сіль
  • Петрушка
  • Кріп

Кабачок очистити, нарізати кубиками, цибулю очистити, дрібно нарізати.

На розпечену сковороду викласти кабачок і цибулю, смажити до готовності, бажано, щоб з'явився золотистий колір.

Яйце збити у невеликій кількості молока з додаванням солі. Зелень дрібно нарізати й додати у збиту суміш. Потім обсмажені кабачок з цибулею залити отриманою сумішшю, зверху по периметру сковороди покласти невеликі шматочки вершкового масла. Закрити сковороду кришкою. Смажити до появи шапки з яйця і молока (як в омлеті). Трохи остудивши, нарізати на порції і подати на стіл.

Рецепты быстрой и вкусной диеты: смачна кутя рецепт.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рогалики рецепты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепты салатов на любой вкус: салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.

Рецепты французских десертовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter