Кабачки, підсмажені з яйцем
- Кабачок
- Цибуля ріпчаста
- Яйце куряче
- Молоко
- Масло вершкове
- Сіль
- Петрушка
- Кріп
Кабачок очистити, нарізати кубиками, цибулю очистити, дрібно нарізати.
На розпечену сковороду викласти кабачок і цибулю, смажити до готовності, бажано, щоб з'явився золотистий колір.
Яйце збити у невеликій кількості молока з додаванням солі. Зелень дрібно нарізати й додати у збиту суміш. Потім обсмажені кабачок з цибулею залити отриманою сумішшю, зверху по периметру сковороди покласти невеликі шматочки вершкового масла. Закрити сковороду кришкою. Смажити до появи шапки з яйця і молока (як в омлеті). Трохи остудивши, нарізати на порції і подати на стіл.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: смачна кутя рецепт.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рогалики рецепты с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепты салатов на любой вкус: салат з куркою та грибами. Потрясающе вкусный салат.
Рецепты французских десертовПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепты потрясающих салатов - рецепты салаты. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter