Кабачки під соусом "цацики"
- Кабачок (середній) - 3 шт
- Борошно (змішана з сіллю і перцем) - 30 г
- Олія рослинна (для смаження)
- Йогурт без добавок (Для соусу цацики) - 3 ст. л.
- Олія оливкова (Для соусу цацики) - 1 ст. л.
- Лимонний сік - 1 ст. л.
- Огірок свіжий (потертий на дрібній тертці) - 1 шт
- Часник (стовчений) - 1 зуб.
- М´ята (рублена) - 1 ст. л.
- Петрушка - 1 ст. л.
- Сіль
- Перець
Поріжте кабачки на смужки середньої товщини. .
Обваляйте в борошняній суміші. .
Розігрійте трохи олії на сковороді. .
Обсмажте кабачки до золотистого кольору з двох сторін. .
Перекладіть на паперовий рушник. .
Промокніть надлишок жиру. .
Для соусу. :.
Змішайте у блендері йогурт, масло і лимонний сік. .
Перемішайте з тертим огірком, часником, м´ятою і петрушкою. .
Приправте. .
Охолодіть. .
Подавайте до гарячого кабачки. .
Смачного!.
Натуральное мясо для питомцев - салат с копченым мясом рецепт. Осетинские пироги на заказ.
ЗдесьНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Украшение тортов: украшения для торта из крема. Купить кондитерку.
Салаты и закуски - мясные салаты с грибами.
Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты на любой вкус.
http://recepti.biz.ua торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter