Кабачки під соусом "цацики"

ДРУГІ СТРАВИ
829 Кабачки під соусом "цацики"
Кабачки під соусом
інгредієнти:
  • Кабачок (середній) - 3 шт
  • Борошно (змішана з сіллю і перцем) - 30 г
  • Олія рослинна (для смаження)
  • Йогурт без добавок (Для соусу цацики) - 3 ст. л.
  • Олія оливкова (Для соусу цацики) - 1 ст. л.
  • Лимонний сік - 1 ст. л.
  • Огірок свіжий (потертий на дрібній тертці) - 1 шт
  • Часник (стовчений) - 1 зуб.
  • М´ята (рублена) - 1 ст. л.
  • Петрушка - 1 ст. л.
  • Сіль
  • Перець

Кабачки під соусом Поріжте кабачки на смужки середньої товщини.  .

Кабачки під соусом Обваляйте в борошняній суміші.  .

Розігрійте трохи олії на сковороді.  .

фото Кабачки під соусом Обсмажте кабачки до золотистого кольору з двох сторін.  .

Перекладіть на паперовий рушник.  .

Промокніть надлишок жиру.  .

Кабачки під соусом Для соусу. :.

Змішайте у блендері йогурт, масло і лимонний сік.  .

Перемішайте з тертим огірком, часником, м´ятою і петрушкою.  .

Приправте.  .

Охолодіть.  .

Подавайте до гарячого кабачки.  .

Смачного!.

Натуральное мясо для питомцев - салат с копченым мясом рецепт. Осетинские пироги на заказ.

ЗдесьНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака

Украшение тортов: украшения для торта из крема. Купить кондитерку.

Салаты и закуски - мясные салаты с грибами.

Рецепт Десерт Крем-брюле. Узнайте: кулинарный сайт. Кулинарные рецепты на любой вкус.

http://recepti.biz.ua торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter