Кабачки під білим соусом

ДРУГІ СТРАВИ
739 Кабачки під білим соусом
Фото - Кабачки під білим соусом
інгредієнти:
  • Кабачок (натeртий) 1 кг
  • Сир твердий 200 г
  • Масло вершкове 30 г
  • Молоко 150 мл
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сіль

Кабачки під білим соусом інгредієнти Кабачки під білим соусом

фото Кабачки під білим соусом Кабачки під білим соусом Кабачок

Кабачки під білим соусом Сир твердий Кабачки під білим соусом Масло вершкове

Кабачки почистити, вийняти насіння і натерти на крупній тeртці.

Приготувати соус.

Розігріти на сковорідці масло, додати борошно, розмішати. Тонкою цівкою влити молоко, добре перемішати і прокип'ятити секунд тридцять.

Сир натерти на тертці, додати до кабачків, перемішати. Посолити за смаком.

Додати до сиру та овочів соус, перемішати.

Форму для запікання змастити олією і викласти масу.

Випікати в попередньо нагрітій до 220 градусів духовці 1 годину 20 хвилин. 

 

Рецепты пончиков на кефиреРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter