Кабачки під білим соусом
739
інгредієнти:
- Кабачок (натeртий) 1 кг
- Сир твердий 200 г
- Масло вершкове 30 г
- Молоко 150 мл
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
Кабачки почистити, вийняти насіння і натерти на крупній тeртці.
Приготувати соус.
Розігріти на сковорідці масло, додати борошно, розмішати. Тонкою цівкою влити молоко, добре перемішати і прокип'ятити секунд тридцять.
Сир натерти на тертці, додати до кабачків, перемішати. Посолити за смаком.
Додати до сиру та овочів соус, перемішати.
Форму для запікання змастити олією і викласти масу.
Випікати в попередньо нагрітій до 220 градусів духовці 1 годину 20 хвилин.
Рецепты пончиков на кефиреРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі