Кабачки "Овочеві барильця"
- Кабачoк (3 штуки) - 1 кг
- Цибуля - 200 г
- Селера (кореневої) - 100 г
- Морква - 200 г
- Капуста - 200 г
- Мука - 1 ст. л.
- Пюре (томатне) - 1 ст. л.
- Сіль (за смаком) - 1,5 ч. л.
- Перець чорний (мелений, за смаком) - 2 г
- Вода - 1 скл.
- Олія -
Кабачки нарізати по 5 сантиметрів заввишки.
Серединки викрутити ложкою.
Почистити і нашаткувати дрібно цибулю.
У сковороду налити олії 4 столових ложки і обсмажити цибулю на повільному вогні до м´якості.
Додати моркву. Трохи обсмажити і додати.
селеру.
Потім терті на тертці серединки кабачків і нашатковану тонко капусту. Обсмажити.
Додати борошно, посолити за смаком, поперчити, перемішати і додати томатне пюре. Нехай все прокипить хвилин 10, воно трохи загусне.
Начинка готова.
Займемося фарширування кабачків. Начинки кладіть побільше, з гіркою.
Кабачки нафаршировані.
У склянку води додамо за смаком солі, розчиняємо. Виливаємо на деко з кабачками.
Закриваємо фольгою і поміщаємо в духовку на 40 хвилин. Температура 220 градусів.
Діставши з духовки, зливаємо воду і посипаємо зверху кропом. Смачного!.
Фотограф Елена Дерюгина - рецепти з фото.
Рецепт суп-гуляш. Рецепты гуляш суп.
Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт.
Куриный салат с капустой и изюмом: самые вкусные мясные салаты.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата мимоза с фото.
Как приготовить летний салат - рецепты с филе курицы с фото.
Рецепт приготовления салат мимоза. Салат оливье мимоза рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter