Кабачки на шпажках
- Фарш м´ясний - 500 г
- Яйце - 1 шт
- Томатна паста - 1 ст. л.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 3 зуб.
- Кабачoк (або цукіні) - 3 шт
- Соєвий соус - 3 ст. л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Сир голландський - 200 г
500 - 600 гр. фаршу (яловичина), фарш повинен бити сухим, посолити, поперчити. Додати яйце, столову ложку томатної пасти, цибулину, 3 зубчики часнику. Все добре перемішати.
Молоді кабачки помити (шкірочку не знімати, а у старих навпаки зняти), порізати кружальцями, трохи присолити, посипати перцем, додати трохи соєвого соусу.
Беремо дерев´яні шпажки і по черзі нанизуєте: кабачок - фарш - кабачок - фарш . .
Тепер на фольгу кладемо шашличок, звертаємо цукеркою і запікаємо 30 хвилин в духовці. Потім розгортаєте і посипаєте тертим сиром і на 5 хвилин у духовку. Зверху посипати зеленню.
Страва готова!. СМАЧНОГО!.
кулинарные рецепты с фотографиями из рыбы
recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Черничное варенье рецепт приготовленияПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
recepti.biz.ua рецепт французского салата
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter