Кабачки на шпажках

ДРУГІ СТРАВИ
1425 Кабачки на шпажках
Кабачки на шпажках
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний - 500 г
  • Яйце - 1 шт
  • Томатна паста - 1 ст. л. 
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Часник - 3 зуб. 
  • Кабачoк (або цукіні) - 3 шт
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Сир голландський - 200 г

500 - 600 гр. фаршу (яловичина), фарш повинен бити сухим, посолити, поперчити. Додати яйце, столову ложку томатної пасти, цибулину, 3 зубчики часнику. Все добре перемішати.

Молоді кабачки помити (шкірочку не знімати, а у старих навпаки зняти), порізати кружальцями, трохи присолити, посипати перцем, додати трохи соєвого соусу.

Беремо дерев´яні шпажки і по черзі нанизуєте: кабачок - фарш - кабачок - фарш .  .

Тепер на фольгу кладемо шашличок, звертаємо цукеркою і запікаємо 30 хвилин в духовці. Потім розгортаєте і посипаєте тертим сиром і на 5 хвилин у духовку. Зверху посипати зеленню.

Страва готова!. СМАЧНОГО!.

кулинарные рецепты с фотографиями из рыбы

recepti.biz Кулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Черничное варенье рецепт приготовленияПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов

recepti.biz.ua рецепт французского салата

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter