Кабачки морські
613
інгредієнти:
- Риба
- Сир 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Рис 2 скл.
- Перець
- Зелень
- Сіль
- Майонез
Дрібно нарізати цибулю, моркву злегка обсмажити.
Рибу дрібно нарізати. Вбити яйця, додати цибулю, моркву.
Додати дві столові ложки з гіркою рису, посолити, поперчити.
Ретельно перемішати. Нафарширувати кабачки. Поставити їх у відповідну посудину, залити, трохи менше половини, окропом. Закрити і на маленький вогонь на 40 хв.
Ще можна покласти зверху кабачків скибочки сиру.
Змастити майонезом (вода на дні) і поставити в духовку на 40 хв при 160 градусах.
Торт лимонник из слоеного теста http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі