Кабачки із сосисками
- Кабачки 1 кг
- Цибуля 5 шт.
- Паста томатна 3 ст.л.
- Грудка копчена (інші копченості) 100 г
- Сосиски 4 шт.
- Олія рослинна
Кабачки миємо, чистимо, нарізаємо товстенькими кружечками, солимо.
Обсмажуємо на олії.
Викладаємо на тарілку.
Грудку дрібно нарізаємо і обсмажуємо.
Цибулю подрібнюємо, викладаємо до грудки і обсмажуємо до прозорості.
Сосиски нарізаємо кружечками.
До цибулі додаємо томатну пасту, перемішуємо і прогріваємо хвилин 5.
Викладаємо засмажку на тарілку.
У сотейник щільно викладаємо шар кабачків.
Намазуємо засмажкою.
Викладаємо сосиски.
Знову кабачки.
Засмажка.
Наливаємо трохи води, накриваємо кришкою і тушкуємо на малому вогні хвилин 30.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные рецепты
Кексы в магазине Rozetka - рецепт кекс столичный. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепти блюд з мяса. Рецепты вторых блюд.
Рецепты тортов на любой вкус: ореховая паста рецепт.
Рецепт медовик www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter