Кабачки фаршировані вермішеллю з куркою і помідорами
- Кабачок 2 шт.
- Вермішель 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Грудка куряча 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир 50 г
- Масло вершкове 50 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Миємо, чистимо кабачки. Розрізаємо упоперек. Акуратно ложкою виймаємо середину кабачка. Солимо отримані стаканчики.
Дрібно нарізаємо курячу грудку, солимо, перчимо й залишаємо хвилин на 15.
Відварюємо вермішель.
Смажимо на вершковому маслі дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. До цибулі додаємо курячі грудки, добре їх обсмажуємо. Потім додаємо дрібно нарізаний помідор і ще все разом смажимо хвилин 10.
Перемішуємо засмажку з вермішеллю. Наповнюємо кабачкові "стаканчики" сумішшю з вермішелі, цибулі, курячих грудок і помідорів. Ставимо в розігріту духовку до 200-210 градусів на 15 хвилин. Температура в духовці повинна бути трохи менше, щоб верхня частина вермішелі не засохла.
Дістаємо з духовки кабачки, посипаємо тертим сиром і ще хвилин на 10-15 ставимо в духовку. Виймаємо.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Для Мультиварки: рецепты в пост. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaУчимся готовить легкие закуски. Порадуй своих любимых! Подробнее на сайте
Тутукрашения для торта из крема
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат французский рецепт с фото.
ЗдесьУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Доставка еды на дом кухня Украинская. Традиционные блюда Украинской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter