Кабачки фаршировані в соусі

ДРУГІ СТРАВИ
788 Кабачки фаршировані в соусі
Фото - Кабачки фаршировані в соусі
інгредієнти:
  • Кабачок 4 шт.
  • Гриби печериці 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець чилі
  • Сир бринза 150 г
  • Фарш 250 г
  • Помідори (перетерті) 250 мл
  • Сметана 100 г
  • Перець болгарський (зелений, маринований)
  • Олія оливкова
  • Зелень (кріп і петрушка)
  • Часник

Кабачки фаршировані в соусі інгредієнтиКабачки миємо, розрізаємо навпіл, серединки "виколупуємо". Далі половинки кабачків змащуємо оливковою олією, перчимо, але не солимо.

 

 

Кабачки фаршировані в соусі Якщо кабачки не молоді, то краще їх проварити кілька хвилин. Фарш змішуємо з тертою цибулею, тертою бринзою і чорним перцем. Потім щільно начиняємо половинки.

 

фото Кабачки фаршировані в соусі Готуємо соус. У досить великій посудині обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додаємо печериці, порізані дрібними кубиками, - все це обсмажуємо до гарного кольору і смачного запаху. Додаємо сметану - тільки жирну, вона не згорнеться, обсмажуємо. Доливаємо протерті томати, зелений перець і даємо закипіти. Чилі додаємо виключно до смаку.

Кабачки фаршировані в соусі Кабачок Кабачки фаршировані в соусі Гриби печериці

Кабачки фаршировані в соусі Цибуля ріпчаста Потім кладемо гарно фаршем догори кабачки і тушкуємо під кришкою до готовності.

Кабачки фаршировані в соусі Перець чилі Кабачки фаршировані в соусі Сир бринза

Кабачки фаршировані в соусі Фарш В кінці додаємо дрібно посічену зелень і часник. На пару хвилин під кришку. Викласти обережно кабачки на тарілку і полити соусом.

 

рецепт торта бисквит с фруктами

Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт.

Окрошка на воде со сметаной и майонезомВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки

Французские салаты рецептыБиографии французских художников и их картины

www.recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт

ТутКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на

Сайты кулинарных рефератовКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов