Кабачки фаршировані в соусі
- Кабачок 4 шт.
- Гриби печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чилі
- Сир бринза 150 г
- Фарш 250 г
- Помідори (перетерті) 250 мл
- Сметана 100 г
- Перець болгарський (зелений, маринований)
- Олія оливкова
- Зелень (кріп і петрушка)
- Часник
Кабачки миємо, розрізаємо навпіл, серединки "виколупуємо". Далі половинки кабачків змащуємо оливковою олією, перчимо, але не солимо.
Якщо кабачки не молоді, то краще їх проварити кілька хвилин. Фарш змішуємо з тертою цибулею, тертою бринзою і чорним перцем. Потім щільно начиняємо половинки.
Готуємо соус. У досить великій посудині обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору, додаємо печериці, порізані дрібними кубиками, - все це обсмажуємо до гарного кольору і смачного запаху. Додаємо сметану - тільки жирну, вона не згорнеться, обсмажуємо. Доливаємо протерті томати, зелений перець і даємо закипіти. Чилі додаємо виключно до смаку.
Потім кладемо гарно фаршем догори кабачки і тушкуємо під кришкою до готовності.
В кінці додаємо дрібно посічену зелень і часник. На пару хвилин під кришку. Викласти обережно кабачки на тарілку і полити соусом.
рецепт торта бисквит с фруктами
Закваски для сыра ЧИЗ - ржаная закваска рецепт.
Окрошка на воде со сметаной и майонезомВкусные и оригинальные рецепты приготовления окрошки
Французские салаты рецептыБиографии французских художников и их картины
www.recepti.biz.ua салат морепродуктов рецепт
ТутКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Сайты кулинарных рефератовКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter