Кабачки, фаршировані сиром і горіхами
966
інгредієнти:
- Кабачoк 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Фета 100 г
- Горіхи грецькі 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Олія рослинна 100 мл
- Сіль
- Спеції
Kабачки опускаємо в киплячу воду на 4-5 хвилин, потім поміщаємо в холодну.
Овочі подрібнюємо й обсмажуємо на олії.
Зрізуємо верхню частину з кабачка і видаляємо м'якоть.
Подрібнюємо і додаємо до обсмажених овочів.
Додаємо томат і смажимо до готовності.
Підготовлені кабачки складаємо в лоток для запікання.
Сир нарізаємо кубиками, змішуємо з горіхами, додаємо обсмажені овочі, збите яйце, солимо, перчимо.
Фаршируємо кабачки.
Посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в духовці 30 хвилин при 200 градусах.
Подаємо гарячими.
Салат з селериМясных, фруктовых и экзотических салатов
Польская кухня журекПольское турагентство. Тексты статей об изучении Польского языка
Шинковки для Овощей: приготовление блюд из яиц.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі