Кабачки, фаршировані м'ясом
916
інгредієнти:
- Кабачок 1 шт.
- Фарш м´ясний (яловичина і свинина) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез 100 г
- Сир твердий 100 г
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Середньої величини кабачок очистити, нарізати кружечками шириною 3-4 см, вийняти серцевину.
Викласти кабачки на деко, змащене олією, у середину кожного кружечка щільно укласти м'ясний фарш (яловичина + свинина + цибуля + сіль + перець).
Запікати 25-30 хвилин. За 5-10 хвилин до готовності все змастити майонезом, посипати тертим сиром і зеленню.
Каллории куриная отбивная www.recepti.biz.ua
Салат новогодний с Курицей и стручковой фасолью здесь
Рецепты и фото салатов. Рецепт и фото салат цезарь.
Диета: рецепты для похудения: рецепты мясных закусок с фото. Как вкусно приготовить мясо.
Индийская кухня рецепты здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі