Кабачки фаршировані курячим суфле
- Кабачок (великий) - 1 шт
- Грудка куряча - 1 шт
- Морква - 1 / 2 шт
- Сир плавлений (у мене ´Hochland´ вершковий) - 50-100 г
- Сіль (і спеції за смаком)
- Олія (для змащування листа)
Кабачок помити і порізати на ´пеньочки´ заввишки приблизно 6-7 см. Чайної ложкою витягти серцевину, посипати сіллю і залишити хвилин на 15, поки готуємо начинку.
У блендер або комбайн викладаємо курячу грудку, серцевину кабачка (якщо він молодий і насіння не дуже грубі), половинку морквини, 100 г плавленого сиру, сіль та спеції за смаком. Я поклала каррі, базилік, хмелі-сунелі і майоран.
Все перемелюємо у пухку масу.
З кабачків виливаємо сік, заповнюємо наполовину нашою курячо-сирною масою і фаршируємо оливкою або маслиною.
І знову викладаємо курячо-сирну масу.
PSІ звичайно ж за законами жанру чи фізики залишилася половина начинки. З неї я приготувала ´Картопляну запіканку з курячим суфле´.
Вогнетривкий посуд змащуємо олією і наливаємо трохи води, щоб вона покрила дно на 1 мм. Виставляємо наші фаршировані кабачки, накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин.
Смачного!.
Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко. Песня карамель конфеты шоколад.
Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.
Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепт приготовления Украинского борща.
Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки. Дома в Рождественской Хаве.
Рецепт пончики с чеснокомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Каллы из мастики пошаговокаллы из мастики
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter