Кабачки фаршировані курячим суфле

ДРУГІ СТРАВИ
1332 Кабачки фаршировані курячим суфле
Кабачки фаршировані курячим суфле
інгредієнти:
  • Кабачок (великий) - 1 шт
  • Грудка куряча - 1 шт
  • Морква - 1 / 2 шт
  • Сир плавлений (у мене ´Hochland´ вершковий) - 50-100 г
  • Сіль (і спеції за смаком)
  • Олія (для змащування листа)

Кабачки фаршировані курячим суфле інгредієнти Кабачок помити і порізати на ´пеньочки´ заввишки приблизно 6-7 см. Чайної ложкою витягти серцевину, посипати сіллю і залишити хвилин на 15, поки готуємо начинку.

Кабачки фаршировані курячим суфле У блендер або комбайн викладаємо курячу грудку, серцевину кабачка (якщо він молодий і насіння не дуже грубі), половинку морквини, 100 г плавленого сиру, сіль та спеції за смаком. Я поклала каррі, базилік, хмелі-сунелі і майоран.

фото Кабачки фаршировані курячим суфле Все перемелюємо у пухку масу.

Кабачки фаршировані курячим суфле Кабачок З кабачків виливаємо  сік, заповнюємо наполовину нашою курячо-сирною масою і фаршируємо оливкою або маслиною.

Кабачки фаршировані курячим суфле Грудка куряча І знову викладаємо курячо-сирну масу.

PSІ звичайно ж за законами жанру чи фізики залишилася половина начинки. З неї я приготувала ´Картопляну запіканку з курячим суфле´.

Кабачки фаршировані курячим суфле Морква Вогнетривкий посуд змащуємо олією і наливаємо трохи води, щоб вона покрила дно на 1 мм. Виставляємо наші фаршировані кабачки, накриваємо кришкою і відправляємо в духовку на 30-40 хвилин.

Кабачки фаршировані курячим суфле Сир плавлений Смачного!.

Карамель конфеты шоколад песня с гошей куценко. Песня карамель конфеты шоколад.

Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках. Доставка готовой еды на неделю.

Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепт приготовления Украинского борща.

Любишь сладости? Помни о фигуре: рождественские выпечки. Дома в Рождественской Хаве.

Рецепт пончики с чеснокомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Каллы из мастики пошаговокаллы из мастики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter