Кабачки фаршировані креветками
- Кабачoк (цукіні) 3 шт.
 - Сіль
 - Перець чорний (мелений)
 - Помідор
 - Цибуля
 - Олія
 - Креветки
 - Сіль
 - Яйце 1 шт.
 - Бульйон
 
 Зрізати у цукіні по всій довжині кришечки і нарізати їх кубиками. Вичистити серединку.
 Помідори нарізати кубиками. Цибулю нарізати і обсмажити на олії.
 Цибулю, помідори, кабачки, креветки змішати, додати 1 яйце, посолити.
 Бланшувати кабачки 4-5 хвилин у підсоленій воді. Посолити, поперчити.
 Викласти кабачки у форму. Заповнити начинкою. Вільний простір заповнити порізаними кабачками і помідорами, що залишилися. Залити бульйоном.
 Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
![]()
Здесьсалати з рибою
Рецепты выпечки на любой вкус - рецепт лаваш на гриле.
Рецепты пляцков с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом - рецепты салаты.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter