Кабачки фаршировані креветками
- Кабачoк (цукіні) 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Помідор
- Цибуля
- Олія
- Креветки
- Сіль
- Яйце 1 шт.
- Бульйон
Зрізати у цукіні по всій довжині кришечки і нарізати їх кубиками. Вичистити серединку.
Помідори нарізати кубиками. Цибулю нарізати і обсмажити на олії.
Цибулю, помідори, кабачки, креветки змішати, додати 1 яйце, посолити.
Бланшувати кабачки 4-5 хвилин у підсоленій воді. Посолити, поперчити.
Викласти кабачки у форму. Заповнити начинкою. Вільний простір заповнити порізаними кабачками і помідорами, що залишилися. Залити бульйоном.
Накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин.
Здесьсалати з рибою
Рецепты выпечки на любой вкус - рецепт лаваш на гриле.
Рецепты пляцков с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Готовим со вкусом - рецепты салаты.
Рецепты блюд для приготовления в микроволновке recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter