Кабачки, фаршировані гречкою
- Кабачок 2 шт.
- Курка 150 г
- Крупа гречана 2 скл.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія соняшникова
Кабачки нарізати кружечками, приблизно по 1,5-2 см, витягнути чайною ложкою серцевину, але не до кінця, щоб вийшла чашечка.
М'ясо пропустити через м'ясорубку або розібрати шматок курки і збити його в блендері, потім змішати з гречкою. Кабачки натерти зсередини сіллю і викласти в них начинку.
Соус. Змішати кетчуп з майонезом і подрібненим часником.
Полити кабачки соусом. На кожен кабачок покласти кільце цибулі і кружок помідора. Зверху посипати трохи перцем. Можна натерти сиру. Налити трохи олії на деко, викласти кабачки і запікати до готовності (хвилин 40) при 160 градусах.
Кулинарные рецепты: кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Вкусные рецепты для похудения.
Кулинария блюда из печени говяжьейЗакуски, первые и вторые блюда, сладости, консервирование и пр
Готовим со вкусом - холодные закуски рецепты. Простые рецепты вкусных закусок.
Салат с Белыми грибами жаренымиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter