Кабачки фаршировані "Червона шапочка"
- Кабачок (середнього розміру) - 2 шт
- Фарш - 150 г
- Часник - 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста (маленька головка) - 1 шт
- Майонез
- Вода - 4 ст. л.
- Олія
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Помідор (невеликий) - 3 шт
- Сир
- Яйце куряче - 1 шт
Кабачки помити, почистити, нарізати кільцями товщиною 1. 5-2см, витягти серединки і викласти у форму, змащену маслом.
Цибулю, часник, серединки кабачків подрібнити в кухонному комбайні або блендері. Додати фарш, яйце, сіль і перець за смаком. Розмішати.
Викласти у фарш колечка, на фарш покласти трохи майонезу. На майонез кружечки помідорів, а зверху присипати тертим сиром.
У форму додати водички і запікати 35 хвилин при 230 градусах. Смачного!.
Вибачте за якість фоток, довелося знімати на телефон.
З начинкою я поскупилася, тому в залишки додала вівсянки і заморозила котлетки.
Мультиварка Philips: рецепт пончиков творожных.
Рецепт салата с каперсамиПростые рецепты блюд. Кулинарные рецепты на все случаи. Вкусно
Рецепт суп гуляш по-венгерскиСупы и бульоны на любой вкус. Сотни рецептов с пошаговыми фото
Рецепт приготовления салата сельдь по шубой. Рецепт приготовления мясо под шубой в аэрогрили.
Рецепты для пароварки, вкусно - салаты рецепты с фото.
Рецепты вкусных простых салатов. Рецепты вкусных салатов и закусок.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter