Кабачки фаршировані "Барила"
- Кабачок (цукіні) 2 шт.
- Олія рослинна
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Майонез 1 ст.л.
Кабачки або цукіні вимити, обсушити.
Розрізати кожен кабачок упоперек на 2-3 частини, щоб вийшли "барила" довжиною 5 см.
З кожного "барила" за допомогою ложки акуратно вийняти м'якоть, залишаючи денце.
Приготувати начинку.
Цибулю очистити і дрібно порізати.
М'якоть, вийняту з кабачків, некрупно порізати.
На розігрітій з олією сковороді невеликими порціями, на середньому вогні, обсмажити фарш.
Обсмажений фарш перекласти в миску.
На тій же сковороді обсмажити цибулю 2 хвилини.
Потім додати порізану м'якоть кабачків і смажити. Посолити і поперчити.
Зелень вимити, обсушити і порубати.
З'єднати обсмажений фарш, цибулю з кабачками, зелень, кетчуп або томатну пасту, сметану, часник, сіль, перець. Масу добре перемішати руками.
Кожне "барило" злегка посолити всередині і наповнити отриманою начинкою.
Поставити в змащену олією форму для запікання або на деко.
Приготувати соус.
З'єднати 1 ст. л. сметани, майонез і 1 ст. л. кетчупу - все добре перемішати.
Зверху, на кожен кабачок покласти по чайній ложці соусу.
Запікати 30-35 хвилин при температурі 180°С.
За-бажанням, за пару хвилин до готовності, можна посипати кабачки тертим сиром і знову прибрати в духовку до розплавлення сиру.
Как приготовить летний салат - рецепт салата з язиком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Готовим со вкусом - буряк салат рецепт.
Кулинарные порталы сайты. Кулинарные сайты пошаговые.
Пульмонолог. ЦКБ УД Президента РФ: легкие блюда. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - печень рецепт.
Картофельные рецепты с фото - блюда из картофельного пюре в духовке.
Невероятно вкусные рецепты блюд - мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter