Кабачки фаршировані
- Кабачок 1 кг
- М´ясний фарш 300 г
- Рис 100 г
- Сир 100 г
- Цибуля
Фарш м'ясний. М'ясо зварити, пропустити через м'ясорубку, додати варений рис, дрібно нарізану цибулю, сіль, перець.
Фарш овочевий. Овочі вимити, очистити, нарізати соломкою. Злегка обсмажити на олії. Посолити за смаком і тушкувати на повільному вогні, накривши кришкою.
Кабачки очистити від шкірки, розрізати упоперек на шматочки 4-5 см. Видалити насіння і варити до напівготовності в підсоленій воді.
Викласти кабачки на змащене жиром деко, начинити м'ясним або овочевим фаршем, так щоб він виступав гіркою. Посипати тертим сиром, скропити олією і запікати в духовці.
Подавати, прикрасивши зеленню.
Можна розрізати кабачки уздовж-вийде "човник".
Супер курс Грибы Дома - салаты из жареных грибов. Очень вкусные салаты.
Рогалики рецепты с фотоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат з омлетом рецептКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салаты рецепты - салати з майонезом.
Рецепт пасхи из сметаны. Рецепты выпечки пасхи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter