Кабачки фаршировані
- Кабачок (великий) 1 шт.
- Фарш (м´ясний) 300 г
- Рис 125 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень
- Помідор 3 шт.
Кабачки почистити, порізати шматками по 5 см завтовшки, вибрати м'якоть, кісточки, опустити в киплячу підсолену воду на 2-3 хвилини.
Розмістити кабачки у формі. Приготувати фарш як для перців - відварити рис до напівготовності, м'ясний фарш обсмажити з цибулею та морквою, додати зелень, змішати, посолити, поперчити.
Помідори опустити на хвилину в окріп, очистити від шкірки.
Заповнити кабачки фаршем, залишки фаршу розкласти між кабачками.
Зверху додати помідори різані, долити води, щоб не пригоріло і тушкувати в духовці хвилин 20-30.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Очень вкусные закуски - рецепти холодних закусок з фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Фасолевый соус, почти как майонезПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter