Кабачки фаршировані

ДРУГІ СТРАВИ
656 Кабачки фаршировані
Фото - Кабачки фаршировані
інгредієнти:
  • Кабачок 2 шт.
  • Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Кетчуп 1 ст.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Часник 2 зуб.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець
  • Майонез 1 ст.л.

Кабачки або цукіні вимити, обсушити.

Розрізати кожен кабачок упоперек на 2-3 частини, щоб вийшли "барила" довжиною 5 см.

З кожної "бочки" за допомогою ложки акуратно вийняти м'якоть, залишаючи дно.

Приготувати м'ясну начинку.

Цибулю очистити і дрібно порізати.

Частину м'якоті, вийнятої з кабачків, порізати невеликими шматочками.

На розігрітій з олією сковороді невеликими порціями на середньому вогні обсмажити фарш. Обсмажений фарш перекласти в миску.

На тій же сковороді обсмажити цибулю 2 хвилини.

Потім додати порізану м'якоть кабачків і смажити ще 4 хвилини. Посолити і поперчити.

Зелень вимити, обсушити і порубати.

З'єднати обсмажений фарш, цибулю з кабачками, зелень, кетчуп або томатну пасту, 1 ст. л. сметани, часник, сіль, перець. Масу добре перемішати руками.

Кожне "барило" злегка посолити всередині і наповнити отриманою начинкою.

Поставити в змащену олією форму для запікання або на деко.

Приготувати соус.

З'єднати 1 ст. л. сметани, майонез і кетчуп, все добре перемішати.

Зверху на кожен кабачок покласти по чайній ложці соусу.

Запікати 25-30 хвилин при температурі 180°С.

За 3-5 хвилин до готовності можна посипати кабачки тертим сиром і знову прибрати в духовку до розплавлення сиру.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти холодних закусок з фото.

Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter