Кабачки фаршировані
- Кабачок 2 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кетчуп 1 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець
- Майонез 1 ст.л.
Кабачки або цукіні вимити, обсушити.
Розрізати кожен кабачок упоперек на 2-3 частини, щоб вийшли "барила" довжиною 5 см.
З кожної "бочки" за допомогою ложки акуратно вийняти м'якоть, залишаючи дно.
Приготувати м'ясну начинку.
Цибулю очистити і дрібно порізати.
Частину м'якоті, вийнятої з кабачків, порізати невеликими шматочками.
На розігрітій з олією сковороді невеликими порціями на середньому вогні обсмажити фарш. Обсмажений фарш перекласти в миску.
На тій же сковороді обсмажити цибулю 2 хвилини.
Потім додати порізану м'якоть кабачків і смажити ще 4 хвилини. Посолити і поперчити.
Зелень вимити, обсушити і порубати.
З'єднати обсмажений фарш, цибулю з кабачками, зелень, кетчуп або томатну пасту, 1 ст. л. сметани, часник, сіль, перець. Масу добре перемішати руками.
Кожне "барило" злегка посолити всередині і наповнити отриманою начинкою.
Поставити в змащену олією форму для запікання або на деко.
Приготувати соус.
З'єднати 1 ст. л. сметани, майонез і кетчуп, все добре перемішати.
Зверху на кожен кабачок покласти по чайній ложці соусу.
Запікати 25-30 хвилин при температурі 180°С.
За 3-5 хвилин до готовності можна посипати кабачки тертим сиром і знову прибрати в духовку до розплавлення сиру.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепти холодних закусок з фото.
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
http://recepti.biz.uaПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter