Італійська свинна відбивна
- Свинина (карбонад) 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Часник 6 зуб.
- Базилік (сушений)
- Орегано (сушений)
- Розмарин (сушений)
- Яйце куряче 2 шт.
- Сухарі панірувальні
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія оливкова
Помідори занурити на кілька хвилин в окріп. Подрібнити цибулю і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору. Помідори очистити від шкірки і подрібнити. Додати до цибулі, посолити, поперчити, додати ароматні трави і тушкувати хвилин 10. Додати трохи часнику і через кілька хвилин вимкнути.
М'ясо нарізати на шматки товщиною 1 сантиметр, дрібно нашаткувати часник.
Викласти м'ясо на дошку, присипати часником, сіллю і перцем, накрити для зручності харчовою плівкою і відбити.
Збити яйця і приготувати панірування.
Вмочити м'ясо у яйце, потім у сухарях запанірувати як слід і на сковорідку, щоб зарум'янилося до хрусткої скориночки з обох сторін.
Викласти на тарілку відбивну, зверху соус і гарнір.
Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.
Готовим со вкусом: рецепты первых блюд с фото.
Рецепт похудения в одной капсуле - салат радичио рецепты. Готовим со вкусом.
французские салаты рецепты с фото
Салати з яблукамисалати з яблуками
Рецепт приготовления творожной пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.
Готовим со вкусом: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter