Італійська свинна відбивна

ДРУГІ СТРАВИ
935 Італійська свинна відбивна
Фото - Італійська свинна відбивна
інгредієнти:
  • Свинина (карбонад) 600 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Базилік (сушений)
  • Орегано (сушений)
  • Розмарин (сушений)
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Сухарі панірувальні
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія оливкова

Італійська свинна відбивна інгредієнтиПомідори занурити на кілька хвилин в окріп. Подрібнити цибулю і обсмажити на оливковій олії до золотистого кольору. Помідори очистити від шкірки і подрібнити. Додати до цибулі, посолити, поперчити, додати ароматні трави і тушкувати хвилин 10. Додати трохи часнику і через кілька хвилин вимкнути.

Італійська свинна відбивна М'ясо нарізати на шматки товщиною 1 сантиметр, дрібно нашаткувати часник.

фото Італійська свинна відбивна Викласти м'ясо на дошку, присипати часником, сіллю і перцем, накрити для зручності харчовою плівкою і відбити.

Італійська свинна відбивна Свинина Збити яйця і приготувати панірування.

Вмочити м'ясо у яйце, потім у сухарях запанірувати як слід і на сковорідку, щоб зарум'янилося до хрусткої скориночки з обох сторін.

Італійська свинна відбивна Цибуля ріпчаста Викласти на тарілку відбивну, зверху соус і гарнір.

 

Как приготовить летний салат - салат святковий рецепт. Рецепты блюд.

Готовим со вкусом: рецепты первых блюд с фото.

Рецепт похудения в одной капсуле - салат радичио рецепты. Готовим со вкусом.

французские салаты рецепты с фото

Салати з яблукамисалати з яблуками

Рецепт приготовления творожной пасхи. Рецепты ягненок к пасхе.

салат з рибою

Готовим со вкусом: рецепты салатов с каперсами. Рецепты Приготовления.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter