Ірландське рагу
- Картопля - 4-5 шт
- Морква - 1-2 шт
- Перець болгарський - 1-2 шт
- Баклажан - 1-2 шт
- Помідор - 1-2 шт
- Кабачoк - 1 / 2 шт
- Капуста - 300 г
- Зелень
- Тушонка (за бажанням) - 1 бан.
- Сіль
- Перець
- Лавровий лист
- Часник (за смаком)
Калорійність рецепту 84 Ккал. Капуста 300 г - 84 Ккал.
Рецепт "Ірландське рагу".
Це рагу я готую цілий рік. Взимку, коли овочі у нас коштують шалені гроші, я користуюся заморозками.
Рагу можна готувати як з м´ясом або тушонкою, так і з одних овочів, буде теж дуже смачно!.
Отже, чистимо картоплю, ріжемо кубиками.
Перець, баклажани, помідори і кабачок ріжемо кубиками.
На сковороді обсмажуємо дрібно нарізану цибулю з тертою морквою, потім додаємо перець, трохи обсмажуємо, кладемо помідори й тушкуємо хвилин п´ять. Якщо використовуєте тушонку, то її туди ж, щоб весь жирок розтопився.
У каструлю закидаємо картоплю, баклажани і кабачок, варимо. Як прокипить хвилин 10, додаємо капусту, порізану соломкою. Я частіше кладу білокачанну, але можу замінити її кольоровою, брокколі або савойською, що є на даний момент.
Хвилин через п´ять додаємо нашу зажарку, сіль і залишаємо все кипіти на маленькому вогні. Незадовго до готовності додати лаврушку, спеції. Коли рагу буде готове, знімаємо його з вогню, кладемо в каструлю роздавлений часник за смаком і свіжу зелень. Даємо настоятися.
За часом готуйте на свій розсуд, я люблю, щоб овочі в рагу були злегка розвареними, смак тоді виходить насиченим.
Смачного!. .
recepti.biz.ua рецепт столичный кекс
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт торта медовика.
Кексы в магазине Rozetka - кексы кофейные. Кондитерские формы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter