Індичка, запечена з виноградом
- Філе індички
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Рис
- Виноград
- Сир
- Часник
Індичку нарізати пластами, товщиною близько 1 см, потім відбити (посолити і поперчити).
Укласти пласти індички на деко або фольгу (на деко всі пласти впритул один до одного, у фольгу - по одному пласту).
Потім викласти очищені від шкірки й порізані кубиками помідори.
Зверху - обсмажену цибулю.
Після цибулі - обсмажений на олії виноград.
Поверх винограду викласти відварений рис, який злегка змастити майонезом і засипати сумішшю з тертого сиру та часнику.
Випікати в духовці не більше, ніж при 200 градусах, до готовності.
Кухонные Принадлежности: десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты.
Рецепт праздничных блюд для детейБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов recepti.biz.ua
Семена почтой, в том числе редкие - салат с свежими шампиньонами. Хороший урожай.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter