Індичка, запечена з виноградом

ДРУГІ СТРАВИ
660 Індичка, запечена з виноградом
Фото - Індичка, запечена з виноградом
інгредієнти:
  • Філе індички
  • Помідор
  • Цибуля ріпчаста
  • Рис
  • Виноград
  • Сир
  • Часник

Індичку нарізати пластами, товщиною близько 1 см, потім відбити (посолити і поперчити).

 

Укласти пласти індички на деко або фольгу (на деко всі пласти впритул один до одного, у фольгу - по одному пласту).

Потім викласти очищені від шкірки й порізані кубиками помідори.

Зверху - обсмажену цибулю.

Після цибулі - обсмажений на олії виноград.

Поверх винограду викласти відварений рис, який злегка змастити майонезом і засипати сумішшю з тертого сиру та часнику.

Випікати в духовці не більше, ніж при 200 градусах, до готовності.

рецепти до нового року

Кухонные Принадлежности: десерты без выпечки рецепты с фото.

Рецепты Приготовления - салаты с апельсинами рецепты.

Рецепт праздничных блюд для детейБаза рецептов. Рецепты всевозможных диет. Праздничные подборки рецептов

Рецепты салатов из ассорти морепродуктов recepti.biz.ua

Семена почтой, в том числе редкие - салат с свежими шампиньонами. Хороший урожай.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter