Індичка, запечeна з опеньками і чорносливом

ДРУГІ СТРАВИ
581 Індичка, запечeна з опеньками і чорносливом
Фото - Індичка, запечeна з опеньками і чорносливом
інгредієнти:
  • Грудка індички 600 г
  • Гриби опеньки 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Чорнослив (без кісточки) 100 г
  • Кмин сушений (гілочка) 1 шт.
  • Олія рослинна
  • Спеції (сіль, перець)

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом інгредієнти Для начинки опеньки розморозити, промити, якщо великі, нарізати. Обсмажити на олії 3 хвилини.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити разом до появи запаху часнику.

фото Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Додати листочки кмину.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Грудка індички Нарізану соломкою ріпчасту цибулю. Смажити ще 3 хвилини.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Гриби опеньки Додати чорнослив промитий і нарізаний соломкою.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Цибуля ріпчаста Індичку вимити, обсушити. Натерти сіллю і перцем. Зробити у центрі розріз, щоб отрималася кишеня.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Часник У кишеньку викласти начинку.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Чорнослив Закріпити зубочистками.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Чебрець сушений Загорнути м'ясо у фольгу так, щоб зручно було відкривати під час запікання.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Масло рослинне Поставити в духовку, розігріту до 190 градусів.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Спеції Під час запікання кілька разів відкрити фольгу і полити м'ясо соком, що утворився. Останні 20 хвилин запікання фольгою не накривати, дати підрум'янитися.

Індичка, запечeнная з опеньками і чорносливом Вийняти зубочистки і подати.

 

Рецепты блюда поста тут

Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты с фото.

Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.