Індичка, запечeна з опеньками і чорносливом
- Грудка індички 600 г
- Гриби опеньки 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Чорнослив (без кісточки) 100 г
- Кмин сушений (гілочка) 1 шт.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець)
Для начинки опеньки розморозити, промити, якщо великі, нарізати. Обсмажити на олії 3 хвилини.
Додати дрібно нарізаний часник. Обсмажити разом до появи запаху часнику.
Додати листочки кмину.
Нарізану соломкою ріпчасту цибулю. Смажити ще 3 хвилини.
Додати чорнослив промитий і нарізаний соломкою.
Індичку вимити, обсушити. Натерти сіллю і перцем. Зробити у центрі розріз, щоб отрималася кишеня.
У кишеньку викласти начинку.
Закріпити зубочистками.
Загорнути м'ясо у фольгу так, щоб зручно було відкривати під час запікання.
Поставити в духовку, розігріту до 190 градусів.
Під час запікання кілька разів відкрити фольгу і полити м'ясо соком, що утворився. Останні 20 хвилин запікання фольгою не накривати, дати підрум'янитися.
Вийняти зубочистки і подати.
Рецепты блюда поста тут
Как приготовить летний салат: французские салаты рецепты с фото.
Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter