Індичка, запечена у нуті з гірчицею
- Філе індички 400 г
- Нут 200 г
- Гірчиця (гостра, у зернах ) 4 ч.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Зелень
Нут замочити на ніч (можна узяти консервований). Зранку змолоти у блендері на пюре. Додати нарізаний часник, гірчицю гостру і в зернах (по 2 ч. л.), сметану, сіль, перець, зелень. Перемішати. Повинна вийти досить густа маса.
М'ясо помити, обсушити паперовою серветкою, покрити з усіх сторін отриманою сумішшю і покласти на змащений олією лист фольги.
Загорнути не щільно.
Запікати при 200 градусах до готовності (40 хвилин). За 10 хвилин до готовності розкрити фольгу і злегка підсушити корочку з нуту.
Салат кучками рецепты с фотоКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Мультиварка Philips: арахисовое масло рецепт. Рецепты закусок.
Кулинарный сайт хорошая кухня ирина. Кулинарный сайт с посчитанной калорийностью блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter