Індичка з яблуками
- Індичка (філе) 300 г
- Рис 170 г
- Родзинки 60 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
- Петрушкa
- Сіль
Родзинки замочити у воді приблизно на 1 годину.
Зварити рис у підсоленій воді.
Цибулину нарізати чвертькільцями. Нарізану цибулю разом з родзинками обсмажити до золотистого кольору в рослинній олії.
М'ясо індички нарізати упоперек волокон невеликими скибочками завтовшки близько 0,5 см. Обсмажити шматочки на добре розігрітій сковорідці по 2 хвилини з обох сторін. Посолити м'ясо.
Змішати 2 ст. л. соняшникової олії з 2 ст. л. соєвого соусу. Додати мелену паприку.
Змішати цибулю, родзинки, м'ясо і рис.
Яблука очистити, розрізати навпіл, вирізати серцевину і нарізати часточками приблизно такого ж розміру, як шматочки індички.
Додати яблука до решти інгредієнтів. Заправити соєво-олійною сумішшю. Перемішати з нарізаною петрушкою. Можна додатково поперчити.
Банош рецепт приготування на молокеРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter