Індичка з цибулею, морквою і журавлиною
921
інгредієнти:
- Філе індички (стегно) 700 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Журавлина 0.25 скл.
- Олія соняшникова
- Сіль
Філе індички промити.
Порізати на невеликі шматочки.
Укласти у розігріту з невеликою кількістю олії сковороду. Смажити 7-10 хвилин.
Цибулю порізати.
Порізану цибулю покласти у сковороду до м'яса і смажити ще хвилин 5.
Моркву натерти на велику тертку і висипати у м'ясо з цибулею.
Гарно перемішати і смажити ще 10 хвилин.
Додати промиту журавлину, перемішати і смажити хвилин 5.
Після закінчення смаження дати страві трохи настоятися (хвилин 5-10).
Ідеально з макаронами.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная социальная сеть
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі