Індичка з мeдом і паприкою
679
інгредієнти:
- Філе індички 1 кг
- Мед 2 ч.л.
- Паприка солодка 3 ч.л.
- Базилік 2 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Молоко 1 скл.
- Крохмаль 1 ч.л.
Індичку помити, обсушити, порізати на стейки.
Обсмажити з двох боків до золотистого кольору на рослинній олії. Не солити.
Приготувати соус.
У молоко додати мeд, паприку, сіль, перець, базилік, крохмаль. Добре всe розмішати.
У сотейник скласти обсмажену індичку, залити її соусом і протушкувати 10 хвилин.
Рецепт салата с зеленью на английском языке www.recepti.biz.ua
Как приготовить летний салат - рецепт салата мимоза с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
http://recepti.biz.ua кулинария рецепт заварного крема торт наполеон со сгущенкой
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі