Індичка з кешью
593
інгредієнти:
- Філе індички (курка) 500 г
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Перець чилі 0.5 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Соус устричний 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Цибуля зелена 4 шт.
- Горіхи кешью 200 г
Нарізати філе індички дрібними шматочками.
Нагріти олію в сковороді. Покласти дрібно нарізані часник і очищений від насіння перець чилі і смажити до золотистого кольору. Слідкувати за часником, щоб не підгорів.
Викласти на сковороду індичку і смажити, помішуючи, доки вона не змінить колір із рожевого на білий. Покласти червоний перець.
Влити устричний і соєвий соуси.
Додати зелену цибулю і горіхи кеш'ю. Смажити, постійно помішуючи, ще 1-2 хв. На гарнір добре підійде відварений рис.
Продам производство конфет карамели тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі