Індичка у вершковому соусі
- Філе індички 4 шт.
- Цибуля порей 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 1 зуб.
- Кмин
- Помідор 200 г
- Печериці (консервовані) 200 г
- Рис 200 г
- Сіль
- Перець солодкий червоний
- Олія рослинна
- Вершки 200 г
- Цукор
М'ясо помити, підсушити і нарізати невеликими смужками. Порей помити, порізати кільцями. Цибулю і часник порізати кубиками. Помідори порізати навпіл. Печериці сполоснути та порізати навпіл.
Покласти рис у киплячу воду і варити приблизно 20 хв. Олію розігріти у сковороді і обсмажити м'ясо з усіх боків.
Цибулю, часник, печериці, половину кмину і цибулю порей додати до м'яса і смажити протягом 2-3 хв. Потім додати помідори. Потім додати 1/2 літра води і вершків і залишити трохи покипіти (5-7 хв). Додати закріплювач для соусу, сіль, перець і цукор і дати ще пару хвилин покипіти.
Рис прикрасити червоним перцем. І соус залишеним кмином.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рождественские выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюда на рождество. Танцы-повторялки для детей.
Фруктовый салат рецепт с фотоПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
http://recepti.biz.ua рецепт выпечки медовика
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter