Індичка у вершках
- Філе індички 700 г
- Кефір 300 мл
- Сіль
- Вершки (10%) 150 мл
- Горіх мускатний
- Базилік (сушений)
Філе індички (від різних частин) порізати на невеликі шматочки, залити кефіром і поставити в холодильник на ніч маринуватися. Кефір повинен повністю покривати індичку. На наступний вийняти індичку з кефіру, обсушити шматочки паперовим рушником, викласти у форму для запікання, посолити, попудрити мускатним горіхом, залити вершками (вершки повинні закривати індичку наполовину), зверху посипати сушеним базиліком. Поставити на 40 хвилин у духовку, тепература 180-200 градусів.
На гарнір зробити рис в апельсиновому соку. Подрібнити у блендері цибулину, підсмажити до прозорості на олії. У сковорідку висипати склянку рису, трохи просмажити його разом із цибулею. Посолити. Потім залити двома склянками апельсинового соку із пакета, закрити сковорідку кришкою і залишити хвилин на 15 готуватися.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты с редькой рецепты с фото.
http://recepti.biz.uaукрашения для торта из крема
Рецепты салатыРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
http://recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter