Індичка у рисовому папері під томатно-м'ятним соусом
- Індичка 300 г
- Кабачок 1 шт.
- Папір рисовий 4 шт.
- Сіль
- Перець
- Кмин
- Оцет винний 2 скл.
- Помідор 2 шт.
- Паста томатна 2 скл.
- Мед 1 ч.л.
- М´ята 2 шт.
Філе індички замаринувати в оцті з травами. Один невеликий кабачок обсмажити (порізавши кружечками). 4-6 листків рисового паперу вимочити 2-3 хвилини, викласти на кожен лист по кружечку кабачка, індичку, загорнути і обсмажити у фритюрниці.
Соус: Помідори дрібно порізати і протушкувати на сковорідці, додати томатну пасту розведену у соці від індички, що залишився після тушкування.
Додати 1 ч. л. меду, трохи лимонного соку (5-6 крапель), сіль, перець і трави.
Наприкінці додати промиту і просушену м'яту (дрібно-дрібно попередньо порубавши ножем).
Готовий соус протерти через сито.
Якщо буде густим, розбавити бульйоном.
Готову страву полити соусом.
Салат малахитовая шкатулка с киви и яблокомУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Читайте на
Рецепты выпечки - рождественская выпечка рецепты.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салат морепродукты рецепт. Рецепты салатов из ассорти морепродуктов.
Украинская кухня книга скачатьМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Рецепты салатов с каперсамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter