Індичка тушкована із капустою
665
інгредієнти:
- Філе індички 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 500 г
- Морква 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Зелень
М'ясо порізати на середні шматки, цибулю - кубиками, обсмажити на олії.
Додати нашатковану капусту.
Покласти натерту на крупній тертці моркву.
Додати порізані на скибочки помідори.
Посолити, поперчити, полити кетчупом або томатним соусом.
Можна додати спеції для страв із капусти.
Готувати на середньому вогні, якщо буде пригорати, то можна додати води.
При подачі посипати рубаною зеленню.
www.recepti.biz.uaМониторинг предложений оптовых поставщиков мясной продукции
Печенье конвертики с повидломДетский интернет магазин / Печенье. Купите сейчас
Едим дома! Рецепты Юлии ВысоцкойРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Открыть кулинарный сайт. Рейтинг кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі