Індичка по-корейськи

ДРУГІ СТРАВИ
863 Індичка по-корейськи
Фото - Індичка по-корейськи
інгредієнти:
  • Філе індички 500 г
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Оцет 2 ч.л.
  • Цукор 2 ч.л.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Імбир (мелений) 1 ч.л.
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Часник 3 зуб.
  • Білок яєчний 1 шт.
  • Олія рослинна 0.5 скл.

Підготовлене філе індички нарізати кубиками. Змішати із яєчним білком, змішаним з 0,5 ст. л. крохмалю. Підігріти у сковороді олію, але не до кипіння, опустити у неї індичку і обсмажити до появи блискучої плівки, після чого вийняти.

Приготувати підливу із соєвого соусу, цукру, оцту, розведеного невеликою кількістю холодної води крохмалю і 3 ст. л. окропу.

У чистій сковороді нагріти олію і обсмажити нашатковану цибулю, змішану із протертим часником та імбиром. Потім додати томатний соус і шматочки індички. Смажити 2-3 хв на сильному вогні, безперервно помішуючи.

Влити підливу, перемішати - і страва готова.

На гарнір подати відварену картоплю і зелений горошок.

Готовим со вкусом - рецепты диетические. Простые рецепты блюд.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter