Індичка по-корейськи
863
інгредієнти:
- Філе індички 500 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Оцет 2 ч.л.
- Цукор 2 ч.л.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Імбир (мелений) 1 ч.л.
- Крохмаль 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Білок яєчний 1 шт.
- Олія рослинна 0.5 скл.
Підготовлене філе індички нарізати кубиками. Змішати із яєчним білком, змішаним з 0,5 ст. л. крохмалю. Підігріти у сковороді олію, але не до кипіння, опустити у неї індичку і обсмажити до появи блискучої плівки, після чого вийняти.
Приготувати підливу із соєвого соусу, цукру, оцту, розведеного невеликою кількістю холодної води крохмалю і 3 ст. л. окропу.
У чистій сковороді нагріти олію і обсмажити нашатковану цибулю, змішану із протертим часником та імбиром. Потім додати томатний соус і шматочки індички. Смажити 2-3 хв на сильному вогні, безперервно помішуючи.
Влити підливу, перемішати - і страва готова.
На гарнір подати відварену картоплю і зелений горошок.
Готовим со вкусом - рецепты диетические. Простые рецепты блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі