Індичка по-французьки
- Філе індички 300 г
- Мандарина 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Помідор (великий) 1 шт.
- Майонез 4 ч.л.
- Сир твердий 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
Філе порізати порційними шматками - не тонко. Відбити молоточком. Посолити, поперчити. Форму вистелити кружечками порізаної мандарини. На кружечки мандарини покласти в один шар підсмажене з обох сторін філе. Змастити майонезом (додати сік однієї мандарини) із часником кожен шматочок. Покласти поверх трохи смаженої кільцями цибулі і накрити кружечками помідора. Посолити і поперчити. Посипати сиром натертим, скропити олією. Запікати близько 20 хвилин.
Салат белоцерковский рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: консервация грибов рецепты.
Диета: рецепты для похудения - рецепты мясных закусок с фото.
Готовим со вкусом - сальса рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter