Індичка по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
743 Індичка по-французьки
Фото - Індичка по-французьки
інгредієнти:
  • Філе індички 300 г
  • Мандарина 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Помідор (великий) 1 шт.
  • Майонез 4 ч.л.
  • Сир твердий 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний

Філе порізати порційними шматками - не тонко. Відбити молоточком. Посолити, поперчити. Форму вистелити кружечками порізаної мандарини. На кружечки мандарини покласти в один шар підсмажене з обох сторін філе. Змастити майонезом (додати сік однієї мандарини) із часником кожен шматочок. Покласти поверх трохи смаженої кільцями цибулі і накрити кружечками помідора. Посолити і поперчити. Посипати сиром натертим, скропити олією. Запікати близько 20 хвилин.

Салат белоцерковский рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов

Холодные закуски для банкета - холодные закуски с красной икрой. Производство Черной Икры.

recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Плов В Мультиварке Рецепты С Фото: консервация грибов рецепты.

Диета: рецепты для похудения - рецепты мясных закусок с фото.

Готовим со вкусом - сальса рецепт с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter