Індичка по-американськи
- Індичка (гомілка) 1 шт.
- Хліб (житній) 60 г
- Бекон 50 г
- Айва (цибуля ріпчаста) 0.5 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Яйце куряче 1 шт.
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний
Гомілку індички надрізати уздовж. Видалити кістку, посолити і поперчити м'якоть.
Для начинки хліб і бекон нарізати кубиками. Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії (айву не обсмажувати).
Підготовлені інгредієнти з'єднати, змішати з яйцем, посолити, поперчити.
Гомілку наповнити приготовленим фаршем, отвір зашити.
Фаршировану гомілку укласти на деко з розтопленим салом, запікати 1,5 години при 180°С, періодично поливаючи виділеним соком.
Французская кухня рецепты с фото в домашнихПитомник французских бульдогов
Торты без выпечкиПоставки тортов, хлеба, выпечки и др. Торты и пирожные на заказ
Яблочно-ореховый штрудель. Кафе продажа Яблочного штруделя.
Сайт - ведическое кулинарное искусствоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter