Індичка під вершковим соусом
	
					894				
		 
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			 
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			 
		
				
				
				
				
		
інгредієнти:
- Філе індички 500 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
- Борошно 3 ст.л.
- Майонез 5 ст.л.
- Помідор (черрі) 5 шт.
- Сир твердий 100 г
- Паприка солодка
 Філе індички відбити до товщини 0,5 см.
Філе індички відбити до товщини 0,5 см.
 Яйця збити виделкою.
Яйця збити виделкою.
 У борошно додати сіль.
У борошно додати сіль.
 Індичку обваляти в борошні, потім умочити в яйці.
Індичку обваляти в борошні, потім умочити в яйці.
 Підсмажити на розпеченій сковорідці.
 Підсмажити на розпеченій сковорідці.
 
 
Посипати перцем.
 Соус. Помідори черрі дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертці, додати майонез і паприку, все змішати.
 Соус. Помідори черрі дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертці, додати майонез і паприку, все змішати.
 Готовим соусом полити індичку і подати до столу.
Готовим соусом полити індичку і подати до столу.
Салаты с яблоками рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовление канапе. Инструменты для приготовления канапе.
Торты на заказ. Вкусно и недорого: лимонник торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі		
	
