Індичка під вершковим соусом
734
інгредієнти:
- Філе індички 500 г
- Яйце 2 шт.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Олія рослинна
- Борошно 3 ст.л.
- Майонез 5 ст.л.
- Помідор (черрі) 5 шт.
- Сир твердий 100 г
- Паприка солодка
Філе індички відбити до товщини 0,5 см.
Яйця збити виделкою.
У борошно додати сіль.
Індичку обваляти в борошні, потім умочити в яйці.
Підсмажити на розпеченій сковорідці.
Посипати перцем.
Соус. Помідори черрі дрібно нарізати, сир натерти на дрібній тертці, додати майонез і паприку, все змішати.
Готовим соусом полити індичку і подати до столу.
Салаты с яблоками рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Закваски для йогурта Yogurton: как в домашних условиях приготовить йогурт.
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты приготовление канапе. Инструменты для приготовления канапе.
Торты на заказ. Вкусно и недорого: лимонник торт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі