Індичка медова
- Філе індички (червоне) 1 кг
- Майонез (кефір) 200 мл
- Мед
- Вода газована (світле пиво) 250 мл
- Брусниця (журавлина) 50 г
Нарізати філе, добре відбити. Укласти шарами: шар відбитого філе - сіль, перець, приправи, змастити шар майонезом, потім наступний і т. д. Увесь "тортик" залити пивом або мінеральною водою з газом. Філе у цьому "соусі" добре пом'яти, закрити щільною кришкою, по максимуму перешкоджаючи надходженню повітря. На 30-40 хвилин поставити в холодильник. На добре розігріту сковороду додати трохи олії, у розігріту олію додати ложку меду, укласти філе. Хвилини через 3-4 на кожен шматок філе додати по ложці меду (одна ложка на шматочок 10х10). Обсмажити з іншого боку щe хвилин 5.
Коли остання порція філе майже обсмажилася, всe, раніше обсмажене, "вивалити" у сковороду, додати трохи води (пиво), брусницю або журавлину і тушкувати на повільному вогні 20 хвилин. Можна тушкувати ще 20 хвилин, періодично додаючи рідину. Можна приготувати окремо соус і 20 хвилин тушкувати в приготовленому соусі.
Можна подати з картоплею в будь-якому варіанті або із салатом.
Салати з червоного буряка на зимусалати з червоного буряка
Салати з фетою з фотосалати з фетою
Рецепты бездрожжевого теста для хлебаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter