Індичка із родзинками та горіхами
- Філе індички 800 г
 - Морква 2 шт.
 - Селера (коренева) 100 г
 - Борошно 2 ст.л.
 - Паста томатна 2 ст.л.
 - Родзинки (без кісточок) 0.5 скл.
 - Горіхи волоські 0.5 скл.
 - Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
 - Сметана 5 ст.л.
 - Олія рослинна
 
 М'ясо обмити і нарізати шматочками.
 Моркву і корінь селери очистити і нарізати соломкою. Викласти на сковороду, нагріту з олією і обсмажити.
Викласти у каструлю, в якій буде готуватися страва.
 Цибулю нарізати дрібно і спасерувати з олією до легкої золотистості.
 Додати до цибулі борошно, перемішати. Потім додати томатну пасту. Усе разом трохи обсмажити.
 Додати трохи води і розмішати до однорідного стану.
Перекласти вміст сковороди у невелику каструльку.
 Збити все блендером до пюреподібного стану.
 М'ясо викласти у сковороду і обсмажити до легкої рум'яності.
 Викласти м'ясо у каструлю до спасерованих овочів.
 У сковороду налити води і довести до кипіння. Прокип'ятити протягом 5 хвилин.
 Вилити вміст сковороди у каструлю із м'ясом.
 Додати томатно-цибулевий соус.
 Додати родзинки і мелені горіхи.
 Додати сіль, перець і мелений коріандр.
 Додати сметану. Перемішати і тушкувати до готовності м'яса.
Подавати із картоплею або іншим гарніром.
Набор для суши роллов Мидори: как приготовить сыр фета в домашних условиях. Закваски для сыра ЧИЗ.
Кулинарные рецепты от Tramontina - изысканные рецепты французской кухни. Рецепты Для Мультиварки.
Пирог со шпинатомРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter