Індичка із овочами у томаті
- Грудка індича 700 г
- Квасоля стручкова 400 г
- Броколі 1 шт.
- Томатна паста 260 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Оцет бальзамічний 1 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Суміш перців мелених
- Орегано сушений
- Майоран
- Базилік сушений
Індичі грудки нарізати на смужки завдовжки 5-6 см, шириною 2 см. Замаринувати у соєвому соусі і бальзамічному оцті, присипати сумішшю мелених перців, додати лавровий лист. Залишити хвилин на 30, на годину і більше.
Цибулю нарізати півкільцями й обсмажити до прозорості, додати замариновану індичку. Обсмажити злегка м'ясо і зняти з вогню.
Паралельно, в іншій посудині, обсмажити квасолю, хвилин 10 у великій кількості олії. У чайнику закип'ятити літр води і влити у квасолю.
Потім додати розібрану на суцвіття броколі. Прокип’ятити хвилину, не більше.
Додати томатну пасту і знову дати прокипіти хвилину. Додати індичку і тушкувати хвилин 10, за хвилину до вимикання додати орегано, майоран і базилік.
Рецепт торта из тыквы яблока и творогаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Мультиварка Philips: торты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Майонез своими руками венчикомПроизводство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter